Заключването и обковът за блиндираните врати и аксесоарите към тях се осигуряват директно от производители, наложили се на световните пазари с над половинвековния си опит в производството на такива изделия.

Брава Моноблок 252 R

Брава 252 R: Тяло от галванизирана стомана с полирана повърхност. Насрещник – неръждаем с полирана повърхност. Щифтове – 3 броя с диаметър 16 мм, с полирана повърхност. Съвместима със секретни патронници: 164 BNE, 164 BN, 164 GN, 164 BM, 164 GТ.

Брава Моноблок+257

Брава 257: Бравата „Моноблок+“ подсигурява второто заключване на вратата. Тя има кутия изработена от галванизирана стомана, в която е поместен прецизен избутващ механизъм, движещ 3 броя стоманени и хромирани огледално цилиндрични щифта/резета/ с диаметър 16 мм, извършващи тристъпално заключване. Благодарение на изключително доброто лагеруване на механизъма за заключване, отключването и заключването на бравата става леко и плавно без никакво усилие.

Брава Мултисистем 256

Брава 256: Тяло от галванизирана стомана с полирана повърхност. Състои се от три отделни заключващи механизма, осигуряващи тристранно 16-точково заключване със щифтове с диаметър 18 мм. От страната на пантите са монтирани пасивни шипове, осигуряващи допълнителна сигурност и якост на конструкцията. Механизмите са лагерувани в прецизни лагери предаващи меко и плавно движението към щифтовете. Насрещници – неръждаеми с полирана повърхност. Съвместима със секретни патронници: 164 BNE, 164 BN, 164 GN, 164 BM, 164 GТ.

Секретни патрони 164 BNE

Секретните патрони модел 164 BNE имат тяло от бронз, с полирана повърхност. Снабдени са с 2 предпазни пина срещувзломноразпробиване. Пиновете са от синтерована стомана, пружините са от хромникелова стомана. Ключовете имат здраво бронзово тяло, мултивълнов релеф и цифров код нанесен с прецизна перфорация. Опционно в комплекта се предлагат до 5 оригинални ключа. В комплекта е включена и секюрити карта с кода на комбинацията за вадене на дубликати от производителя.

Секретни патрони 164 SNC

164 SNC е системен секретен патрон с тяло от бронз и полирана повърхност. Снабдене с 4 предпазни пина от хромова стомана срещу разпробиване с бормашина. Ключовете имат здраво бронзово тяло, мултивълнов релеф и цифров код интегриран в гребенов релеф. В комплекта се предлагат 3 оригинални ключа.

Секретни патрони 164 GNC

164 GNC е стандартен секретен патрон с тяло от бронз и полирана повърхност. Снабден е с 4 предпазни пина от хромова стомана срещу разпробиване с бормашина. Ключовете имат здраво бронзово тяло, мултивълнов релеф и цифров код интегриран в гребенов релеф. В комплекта се предлагат 3 оригинални ключа.

Секретни патрони 164 F3/F5

164 F3/F5 е стандартен секретен патрон с овално тяло от бронз и кръстовиден отвор за ключа.Пружините са изработени от фосфорен бронз. Ключоветеимат здраво никелирано тяло с кръстовидно сечение и цифров код интегриран в гребеновия релеф. В комплекта се предлагат 3 или 5 оригинални ключа според модела.

Чукало с шпионка

Чукало комбинирано с шпионка се предлага в цвят бронз или сатениран никел. Според модела на вратата може да бъде голям или малък размер.

Ключове

Ключовете за различните видове секретни патронници се изработват от високоякостна стомана с интегриран перфокод или мултивълнов код. Според модела могат да бъдат от 3 до 5 броя в комплект.

Бронировки

Бронировките осигуряват допълнителна защита от недобронамерени опити за проникване през блиндираната врата, като предпазват секретния патрон от директен достъп. Предпазителите им са изработени от допълнително уякчена и с висока твърдост стомана. Предлагат се в цвят бронз, хромов сатен и никелов сатен.

Розетка за секретен патрон

Розетките за секретните патрони се предлагат в бронз или сатениран никел според вкуса на клиента.